TELEPÍTÉS & TECHNOLÓGIA

Egyszerű telepítés és hatékony Naava Szerviz

A Naava szervizcsapata biztosítja a Naava professzionális telepítését az elejétől a végéig.

A Naava-t a többi bútordarabbal egy időben szükséges elhelyezni, miután a tér egyéb tekintetben már elkészült, és minden mást is beszereltek.

Minden Naava One Slim és magasított Naava One modellt a falhoz rögzítünk kis konzolokkal, biztonsági okokból a telepítéskor. Naava szervizcsapatunk erről gondoskodik.

Egy szabványos konnektor folyamatos áramellátással. A Naava funkciói az automatizálástól az öntözésig áramot igényelnek. A Naava elektromos vezetéke a zöld fal felső sarkából lép ki, hossza körülbelül 4 méter. A konnektornak semmi esetre sem szabad a termék mögött elhelyezkednie, mivel könnyen hozzáférhetőnek kell lennie.

Minden Naava fölött mindig legyen 100 mm hely a karbantartáshoz. Ha a Naava egy falba van süllyesztve, akkor mindkét oldalon 15 mm helynek kell lennie, a tetején pedig 100 mm-t kell szabadon hagyni felette.

3G internet hálózatra van szükség ahhoz, hogy a Naava adatokat tudjon küldeni a felhőrendszerünkbe, és a funkciókat a környezeti körülményeknek megfelelően tudja beállítani.

Ha a Naavát vízhálózatra van csatlakoztatná, a víztartályának saját víz- és lefolyószerelvényekre lesz szüksége. Ezt a gyártó és a képviselet nem biztosítja és nem szereli.

SZÍNVÁLASZTÉK:

A Naava alumínium vázzal rendelkezik. A következő színek közül választhat:

  • Hófehér: RAL-kód 9016
  • Grafitfekete: RAL-kód 9011

MÉRETEK:

Egyes terméktípusok pontos méreteiről és rendelhető változatairól az egyes terméktípusok alatt tájékozódhat.

SZÁLLÍTÁS:

Az egyes típusok szállítási határidőiről érdeklődjön a helyi Naava képviseletnél.

A Naava tetejére szerelt lámpákkal van megvilágítva. A Naava megvilágítható spotlámpákkal is, amelyeket külön a mennyezetre rögzítenek a Naava fölé egy spotlámpasínre. Ez nem a csomag része, külön rendelendő.

Spotlámpasín, mint világítási lehetőség: A Global Trac Pro 3 sínvilágítást az ügyfél szereli fel. A Naavától 1,5 m - 2 m távolságra kell felszerelni. A sín és a fal közötti pontos távolságot a Naava szakembereivel együtt mérik ki. Vagy a Naava szakértői csapata, vagy az ügyfél adja le a megrendelést a méréseknek megfelelően. A reflektorok fehér, ezüst és fekete színben kaphatók.

A Naava még olyan helyeken is elhelyezhető, ahol nincs természetes fény, köszönhetően a Naava lámpatestek teljesítményének, amely a növények számára optimális 5700 K. A világítás általában reggel 7 és este 22 óra között van időzítve, és a Naava szakértőinek ajánlásai szerint kell beállítani.

A beltéri levegő hőmérsékletének legalább +16°C-nak kell lennie.

Nem igényel természetes fényt. A Naava szabványos lámpatestei optimális megvilágítás biztosítanak a növények fejlődéséhez.

Az optimális elhelyezés a szellőzőnyílás beömlője közelében van. Szakértőink szívesen segítenek a Naava optimális helyének megtervezésében, hogy a berendezés mindenki javát szolgálhassa.

A Naava hasonló látványt nyújtja a beltérben, mint sok más hagyományos zöld fal. Termékünket azonban egy mindenre kiterjedő távfelügyeleti és rendszeres karbantartási szolgáltatás egészíti ki a Naava Szerviz formájában. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően a Naava garantáltan könnyű kezelhetőséget jelent a felhasználók számára, és még évek múlva is ugyanolyan lenyűgözően flátványt nyújt, mint a kezdetekkor. Szervizről bővebben olvashat ITT.

A Naava növényei gondosan kiválogatott, biztonságos, szemet gyönyörködtető, ellenálló és nem allergizáló növényfajták, amelyek a legjobbnak bizonyultak a légtisztításhoz.

Saját földmentes ültetőközegünkbe helyezzük őket, amely nem termel penészgombát és nem okoz allergiát. Ugyanez a ültetőközeg optimalizálja a növények gyökereinek légtisztítási hatékonyságát is.

Készleten lévő növényválasztékunkból - szakembereink támogatása mellett - szabadon kiválaszthatja az Ön terveihez legjobban illő növényeket.

 • Sávos sárkanyfa 'White jewel'

  naava-savos-sarkanyfa-dracaena-deremensis-white-jewel

 • Sávos sárkanyfa 'Green jewel'

  naava-savos-sarkanyfa-dracaena-deremensis-green-jewel-compacta

 • Sávos sárkanyfa 'Lemon suprise'

  naava-savos-sarkanyfa-dracaena-deremensis-lemon-suprise

 • Sávos sárkanyfa 'Surprise'

  naava-savos-sarkanyfa-dracaena-deremensis-surprise-scaled

 • Filodendron 'Green'

  naava-zold-filodendron-philodendron-scandens-green

 • Filodendron 'Brazil'

  naava-sarga-filodendron-philodendron-scandens-brazil

 • Esernyőfa 'Nora'

  naava-aralia-schefflera-arboriocola-nora

 • Esernyőfa 'Charlotte'

  naava-aralia-schefflera-arboriocola-charlotte

 • Kukoricalevél

  naava-kukoricalevel-aspidistra-elatior

 • Flamingóvirág 'Vanilla'

  naava-anthurium-andreanum-vanilla

 • Ördögfüge

  naava-fafojto-ordogfuge-clusia-rosea-scaled