TERMÉKEK

A Naava a természetet és annak kellemes levegőjét varázsolja belső tereinkbe. A teljesen automatizált Naava készülékek gondoskodnak növényeiről, hogy azok viszontgondoskodhassanak az Ön jó közérzetéről.

Naava N-sorozat

A Naava termékcsaládja a falra szerelhető, szemet gyönyörködtető zöld falaktól a kisebb és mobil szobai térelválasztókig számos megoldást kínál. Tekintse meg a különböző modelleket és olvasson bele termékismertetőnkbe.

A természet mint szolgáltatás

naava-flow-duo-&-säterinportti-irodaház

A Naava a természet előnyeit hozza be a beltérbe, havi díj ellenében.

A Naava távfelügyeleti rendszere a nap 24 órájában ellenőrzi és vezérli készülékét, szükség szerint frissíti és javítja saját magát. Érdeklődjön a képviseletnél a Naava Szerviz lehetőségeiről, hogy a Naava mindig a legjobb formáját hozhassa.

Könnyedén felveheti velünk venni a kapcsolatot.

KONFERENCIATERMEK

NYITOTT IRODÁK

REKREÁCIÓS TEREK

GYÓGYSZERTÁRAK

KÖZÖSSÉGI TEREK

SZÁLLODÁK

Egy termék, számos funkció

egy-termek-szamos-funkcio

A legszebb légtisztító és párásító.

A Naava a légtisztító tulajdonságai mellett szemet gyönyörködtető központi elemként és funkcionális térelválasztóként is működik. A Naavákat könnyű felszerelni és mozgatni: a Naava kerekek segítségével bármikor megváltoztathatja a helyüket. Választható elemként felszerelhető mágneses táblával is.

A Naava a légtisztítók, a légpárásítók, az akusztikai zajvédő elemek és a zöld falak legjobb tulajdonságait egyesíti egyetlen termékben.

naava-osszehasonlitas
naava-osszehasonlitas

Ajánlatkérés

A friss levegőt, valamint a természet egészséget és termelékenységet fokozó hatásait mindenki könnyedén elérheti havi előfizetéssel.